Zoekmachine optimalisatie


Overige diensten

Page speed

Page speed

Je website is traag. Maar hoe kan dat?

Het verbeteren van de performance van je website heeft invloed op diverse gebieden. Niet alleen de gebruiksvriendelijkheid van je site wordt groter, ook bepaalt het hoe hoog je staat in de zoekresultaten bij zoekmachines. Het draagt dus bij aan de SEO: zoekmachine optimalisatie.

Maar rankingsfactoren werken nooit alleen, maar altijd in combinatie met andere factoren. Om erachter te komen op welke punten jouw website verbeterd kan worden, voeren we eerst een uitgebreide analyse uit. Hoe is de snelheid? En hoe kunnen we die verbeteren?

Analytics

Analytics

Vindbaarheid wordt dus steeds belangrijker voor organisaties, omdat bijna alle bedrijven tegenwoordig een website hebben.

Om jouw producten of diensten aan te kunnen bieden, moeten je (potentiële) klanten je site wel weten te vinden. Want een relevante en vindbare website vergroot het aantal bezoekers op je website, en brengt je naar het gewenste eindresultaat: meer leads en verkoop.

De verzamelde bezoekersgegevens bieden je als eigenaar van de website een uitgelezen mogelijkheid om de effectiviteit en kwaliteit ervan te onderzoeken.

Allereerst kijk je naar wat bezoekers nu al doen - en waar ze vastlopen - door webstatistieken als Google Analytics te analyseren. Met een goed ingesteld Google Analytics-account kun je de wensen van je bezoeker beter inschatten en daarop verbeteringen doorvoeren in je website, in je communicatie en in je aanbod, met als uitkomst hogere bezoekersaantallen.

Start met zoekmachine optimalisatie en verbeter je online vindbaarheid!

Code optimalisatie

Code optimalisatie

Maar ook door een technische analyse te doen kun je het bezoek aan je website verhogen.

Kijk naar snelheid, naar verschillende devices (zoekmachines houden van responsive), 404-fout pagina’s. Maak een 'funnel' van de belangrijkste stappen die een bezoeker moet doorlopen. Waar haken ze af?

Misschien willen je bezoekers wel ergens de brug over, maar kunnen ze dit gewoon weg niet!


Dus: is jouw website gestroomlijnd genoeg?

Of kan er nog wat verbeterd worden? Een goed functionerende, snelle website is van belang om je concurrentie voor te blijven. Weten hoe we dat voor jou kunnen realiseren? Neem contact met ons op of stuur ons een bericht via het contactformulier.