Marketing en conversie


Overige diensten

Affiliate marketing

Affiliate marketing

Voor wie nog flinke stappen (en meer omzet) wil maken met een blog, website of mailinglist, is affiliate marketing een interessante optie.

Affiliate marketing is een moderne vorm van internetmarketing waarbij je beloond voor het doorsturen van bezoekers via een advertentie op je website. Als dit leidt tot een productaankoop (sale) of een inschrijving (lead) door de door jou doorgestuurde bezoeker, dan krijg jij als webbeheerder daarvoor een passende vergoeding.

Heel simpel gezegd krijg je als affiliate dus geld voor het promoten van iets of iemand. Je stuurt een bezoeker door met jouw unieke affiliate link naar de site die je promoot en zodra de bezoeker het product koopt of de dienst afneemt heb jij geld verdient.

Dus lijkt affiliate marketing je iets? Laat het ons weten! We nemen graag de mogelijkheden met je door.

Conversie

Conversie

Trekt je site wel bezoekers, maar zie je dit niet direct terug in de opbrengsten? Bezoekers met een koopintentie moet je zo eenvoudig mogelijk door het aankoopproces heen leiden.

En juist bij conversie optimalisatie gaat het om de vraag hoe de bezoeker op je website binnen komt en in hoeveel stappen het einddoel (een actie, een aankoop) kan worden bereikt.

Is alle informatie voor de bezoeker voorhanden? Wordt het de bezoeker makkelijk gemaakt om tot actie over te gaan? Of zijn er obstakels die we nog uit de weg moeten ruimen?

Met conversie optimalisatie ben je dus druk bezig met gebruikerservaring en het uiterlijk van je website. Hoe presteert je website op dit moment?

  • Hoe navigeren bezoekers over je site?
  • Is de websitestructuur duidelijk en zijn alle belangrijke elementen goed te vinden?
  • Vindt er conversie plaats op de plekken waar je dat zou willen?
  • Waar in je website haken bezoekers af?

We kijken met je mee om te bepalen op welke manier we jouw gestelde doelen kunnen behalen. Met als resultaat: een gebruiksvriendelijke website waar meer conversie plaatsvindt en met een hogere opbrengst.

Alles in nauwe samenwerking met jou. Met jouw eigen vaste aanspreekpunt bij ons: iemand die altijd op de hoogte is van jouw bedrijf. Slim toch?

SSL certificaten

Affiliate marketing

Beveiligingscertificaten (SSL-certificaten) voor websites worden steeds populairder.

Reden hiervoor is dat 'visitekaartjewebsites' steeds vaker vervangen worden door websites die te vergelijken zijn met complete webapplicaties, inclusief online formulieren, online winkelmandjes, loginprocedures en gebruikersgegevens. Gevoelige informatie die je dus niet zomaar op straat wilt hebben liggen.

Met een SSL-certificaat beveiligt je in dat geval de verbinding tussen de computer van de bezoeker en de webserver van een website, bijvoorbeeld als je inlogt, bankiert of formulieren invult.

Een andere reden waarom deze certificaten populair zijn, is omdat zoekmachines een beveiligde website waardeert met een iets hogere plaats in de zoekresultaten.

SSL-certificaten zijn er in verschillende maten. Meer weten over een veilig internet en SSL? We helpen je graag op weg!


Aan de slag met online marketing?

Wij helpen je graag bij de vertaalslag naar een online aanpak. Neem vrijblijvend contact met ons op, of kom eens langs voor een kop koffie en een goed gesprek. Vinden we leuk!