E-Commerce


Overige diensten

Strategie

Generic placeholder image

Je hebt een mooie webshop, maar de bezoekersaantallen vallen tegen. Of: je webshop wordt wel bezocht, maar genereert geen omzet.

Te vaak wordt gedacht dat online marketing slechts een bijkomstigheid is van e-commerce. Onterecht! Zonder succesvolle toepassing van online marketing, kan een webshop vandaag de dag geen omzet genereren. E-commerce staat namelijk nooit stil, en dat vraagt om een ijzersterke strategie als basis. Want hoe zit het met je:

  • Omnichannel strategie
  • Feed management
  • Prijsstrategie
  • Product management
  • Gebruikerservaring
  • Klantenservice
  • Koppelingen
  • Adverteren

Vragen die je op de één of andere manier beantwoord moet hebben.

Wij helpen je dan ook graag bij de vertaalslag van bedrijfsstrategie naar een online aanpak. Neem vrijblijvend contact met ons op, of kom eens langs voor een bak koffie en een goed gesprek. Vinden we leuk!

Ontwikkeling

Generic placeholder image

Op basis van je strategie werken we voor jou, maar ontwikkelen voor je eindgebruikers. Altijd. Dat vinden we belangrijk.

Want tevreden eindgebruikers leveren jou tevreden klanten op. Zo simpel is het. Een website is meer dan alleen mooie plaatjes. Of je bezoekers nu wilt inspireren, informeren of laten converteren: we bouwen functionele ontwerpen, die doen wat ze moeten doen. En die bezoekers assisteren waar ze naar toe willen.

Bovendien: we ontwerpen voor de toekomst. Daarom houden we rekening met de schaalbaarheid van je design. Tegelijkertijd zijn we niet bang om risico’s te nemen.

Geef je ons de ruimte om nieuwe oplossingen te ontdekken? Mooi, want daar komen vaak de beste en snelste resultaten uit.

Bouw websites, -shops & bookingsites

Generic placeholder image

Mooie websites, pakkende teksten en strakke logo’s, daar gaat het ons om. Of het nou om websites, webshops of bookingsites gaat.

We werken nauw samen om voor jouw bedrijf een aantrekkelijke site te bouwen. Die er niet alleen onderscheidend uit ziet, maar ook verkoopt. Een aantal voorbeelden vindt u onder onze Projecten en bij de live voorbeelden onder onze speciaal gebouwde Web templates.

Immers: binnen vijfig miliseconden hebben we al een eerste indruk van een website, advertentie of video. Ziet het er complex uit? Niet doen! Daar zit niemand op te wachten.

Belangrijker is: geef de ogen van je bezoekers rust. Assisteer ze met waar ze naartoe moeten. Wees duidelijk! Schrijf niet te veel tekst.

En zorg voor genoeg ruimte om je website. Maak het niet te druk. Witte en grijze ruimtes zijn fijn voor ons brein, ook al heb je misschien het gevoel dat je deze ruimte moet benutten. En zorg tenslotte voor duidelijke 'call to actions'.

Bedenk: om je bezoeker op je site te behouden of terug te laten keren, heb je maar één kans. Dus stel jezelf bij iedere pagina, advertentie of visual de vraag: wat is het hoofddoel ervan? Komt dat duidelijk naar voren? Uitstekend! Zo niet, weg ermee!


Dus: is jouw website aansprekend genoeg?

Of kan er nog wat verbeterd worden? Een goed ontworpen website of webshop is van belang voor het online succes. Weten hoe we dat voor jou kunnen realiseren? Neem contact met ons op of stuur ons een bericht via het contactformulier.