Over ons


Remko van Diepen

De programmeur/designer van de twee

Doorwrocht in code, databases en affiliate marketting. Dè oplosser voor (schijnbaar) onoverkomelijke problemen.
Met jarenlange ervaring in programmeren, in niet één maar in meerdere programmeertalen, is Remko dè drijvende kracht achter X-Web en haar thuisbasis: Tadex.nl

Met inmiddels 16 jaar ervaring richt hij zich op nieuwe programmeertechnieken, specifieke markten en websites gebaseerd op affiliate marketing. Hij blijft zich zelf uitdagen om steeds mooiere, betere en vernieuwende producten te maken.

Buiten zijn werk om ontmoet Remko graag zijn vrienden en houdt hij wel van een feestje. En als het seizoen weer is aangebroken uiteraard: de Formule 1 races.


Peter van der Woude

De designer/programmeur van de twee

Een designer met een passie voor ICT, dit klinkt misschien niet als de meest voor de hand liggende combinatie. Maar bewust buiten de lijntjes kleuren is voor hem totaal geen probleem.

Peter is een individu die ertoe neigt met de flow van zijn ideeën mee te gaan, om nieuwe technieken uit te vinden en uit te proberen. Niet alleen het verzinnen van oplossingen, maar ook het daadwerkelijk realiseren ervan is wat hem enthousiast maakt!

Naast concepting, design en development - de logica van de nullen en enen in dit verhaal - houdt hij zich bezig met de andere kant van het spectrum: de onlogica van kunst. Hij is portretschilder, geeft schildercursussen en lezingen over kunst en heeft een paar ICT boeken op zijn conto staan.

Zijn centrale drijfveer bij dit alles: iets creëren wat er nog niet is. Zijn persoonlijke website: cfwebforge.com